Stal Elswout

Instructie | Africhting | Handel

Blue Mountain

Met dank aan de familie Weeren staat topper Blue Mountain op stal. Blue Mountain is een ruin van Riverman x Boreas.

Blue Mountain loopt inmiddels succesvol Prix St. Georges.

Blue-943I0125

Blue-943I0001Blue-943I0090

Jem’s Joy

In 2014 heeft Ruby een merrie veulen gekregen van Everdale: Jem’s Joy.

Jem’s Joy is het eerste fokproduct van het syndicaat: Jeroen, Eric en Melle.
Drie vrienden die samen de fokkerijpassie delen.

Joy_1991

Ruby-joy P1020752 kopie

Jem’s La Fleur

Al vroeg in dit jaar heeft Ruby haar tweede merrie veulen gekregen. Dit keer van de keurhengst Florencio: Jem’s La Fleur.

Jem’s La Fleur is het tweede fokproduct van het syndicaat: Jeroen, Eric en Melle.
Drie vrienden die samen de fokkerijpassie delen.

La-Fleur-Ruby

Spirit

Bregje heeft voor haar 9e verjaardag de superleuke pony Spirit gekregen. Er wordt elke week hard getraind op de vereniging en ze zijn al een echte combinatie.

bregje-springen bregje-spirit

Spirit_5468

Ruby

Deze mooie merrie van Rafurstinels is als veulen aangekocht. Een zeer sensibel maar talentvol paard, dat met veel geduld is opgeleid. De eerste jaren van haar sportieve carrière is zij succesvol uitgebracht door Melle. Ruby is een aantal jaren NHRV clubkampioen geworden in L2, M1 en de Z1! Daarna heeft Marjolijn haar succesvol uitgebracht in het ZZ-licht en verder opgeleid. Door een nare blessure is er helaas voortijdig een einde aan haar sportcarrière gekomen.

In 2014 heeft Ruby een merrie veulen gekregen van Everdale: Jem’s Joy.

Al vroeg in dit jaar heeft Ruby haar tweede merrie veulen gekregen. Dit keer van de keurhengst Florencio: Jem’s La Fleur.

Ruby-RKOM2010Ruby-RKOM2010_2 Ruby-joy IMG_5423

In memoriam: Floyd

In memoriam: In mei 2015 hebben wij met pijn in ons hart afscheid genomen van onze lieve Floyd. Een bijzonder paard, tot het laatst hebben wij van hem genoten om ons heen.

Floyd stond al vanaf 3 jarige hengst op stal. Hij is de eerste jaren zeer allround opgeleid, in zowel springen als dressuur. Op 5 jarige leeftijd is hij gecastreerd. Toen Floyd Z-dressuur liep heeft Marjolijn besloten hem te specialiseren in de dressuur. Hij is door haar van de B tot en met de Lichte tour uitgebracht.

floyd

In Memoriam: NCS Let’s Dance

In mei 2012 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze supertopper.

Marjolijn heeft heel veel te danken aan NCS Let’s Dance,die zij dankzij de New Court Stables te rijden kreeg. Samen hebben ze op het hoogste niveau in de dressuur gepresteerd: de Grand Prix.

Dit geweldige paard heeft menig succes behaald in de dressuurring met als hoogte punten het Nederlands kampioenschap in het ZZ-zwaar en de zware tour. Daarnaast heeft hij enkele keren ruim de 63% grens overschreden in de Grand Prix. Zijn allerbeste klassering was in 2008, toen is hij twaalfde geworden in de zware tour op het Nederlands Kampioenschap in Eindhoven.pokie-eindhoven2009-web

© 2019 Stal Elswout

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑