Marjolijn Piller

Instructie | Training

Le Petit Prince

Afstamming: Apache x Oscar

Gefokt door onze vrienden: Thomas en Menno en als veulen aangekocht door Jeroen Hamel. Door ons zadelmak gemaakt en verder opgeleid. Deze prachtige blonde eyecatcher heeft inmiddels zijn eerste M-proeven gelopen.

Joie de Vivre

Afstamming: Don Tango x Lord Leatherdale

Gekocht als maatje voor Joy, maar inmiddels uitgegroeid tot het grootste paard van stal. Deze super sympathieke merrie “Joos” van Jeroen Hamel loopt inmiddels Z-dressuur. Wat een fijn paard!

Blue Mountain – VERKOCHT

Met dank aan de familie Weeren heeft topper Blue Mountain hier op stal gestaan. Blue Mountain is een ruin van Riverman x Boreas.

Na een succesvolle periode waarin hij Prix St. Georges uitgebracht werd hebben wij onlangs een nieuw huis voor hem gevonden. Hij is inmiddels verhuisd naar Spanje. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel plezier en succes met hem.

Blue-943I0125

Blue-943I0001Blue-943I0090

Jem’s Joy

In 2014 heeft Ruby een merrie veulen gekregen van Everdale: Jem’s Joy.

Jem’s Joy is het eerste fokproduct van het syndicaat: Jeroen, Eric en Melle.
Drie vrienden die samen de fokkerijpassie delen.

DSC_0751 bw 5 logo P1020752 kopie

 

Spirit

Bregje heeft voor haar 9e verjaardag de superleuke pony Spirit gekregen. Er wordt elke week hard getraind op de vereniging.

Spirit2

 

In memoriam: Ruby

Deze mooie merrie van Rafurstinels is als veulen aangekocht. Een sensibel maar talentvol paard, dat met veel geduld is opgeleid. De eerste jaren van haar sportieve carrière is zij succesvol uitgebracht door Melle. Ruby is een aantal jaren NHRV clubkampioen geworden in L2, M1 en de Z1! Daarna heeft Marjolijn haar succesvol uitgebracht in het ZZ-licht en verder opgeleid. Door een nare blessure is er helaas voortijdig een einde aan haar sportcarrière gekomen.

In 2014 heeft Ruby een merrie veulen gekregen van Everdale: Jem’s Joy.

Al vroeg in het jaar 2016 heeft Ruby haar tweede merrie veulen gekregen. Dit keer van de keurhengst Florencio: Jem’s La Fleur.

In 2017 heeft ze een hengstveulen gekregen van Ferdeaux.

Ruby-RKOM2010Ruby-RKOM2010_2 Ruby-joy IMG_5423

PIC_0419

In memoriam: Floyd

In memoriam: In mei 2015 hebben wij met pijn in ons hart afscheid genomen van onze lieve Floyd. Een bijzonder paard, tot het laatst hebben wij van hem genoten om ons heen.

Floyd stond al vanaf 3 jarige hengst op stal. Hij is de eerste jaren zeer allround opgeleid, in zowel springen als dressuur. Op 5 jarige leeftijd is hij gecastreerd. Toen Floyd Z-dressuur liep heeft Marjolijn besloten hem te specialiseren in de dressuur. Hij is door haar van de B tot en met de Lichte tour uitgebracht.

floyd

In Memoriam: NCS Let’s Dance

In mei 2012 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze supertopper.

Marjolijn heeft heel veel te danken aan NCS Let’s Dance,die zij dankzij de New Court Stables te rijden kreeg. Samen hebben ze op het hoogste niveau in de dressuur gepresteerd: de Grand Prix.

Dit geweldige paard heeft menig succes behaald in de dressuurring met als hoogte punten het Nederlands kampioenschap in het ZZ-zwaar en de zware tour. Daarnaast heeft hij enkele keren ruim de 63% grens overschreden in de Grand Prix. Zijn allerbeste klassering was in 2008, toen is hij twaalfde geworden in de zware tour op het Nederlands Kampioenschap in Eindhoven.pokie-eindhoven2009-web

© 2024 Marjolijn Piller

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑